1ο Κ.Ε.Σ.Υ. Δ` ΑΘΗΝΑΣ

1ο ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ ΑΘΗΝΑΣ

joomlan.ru | inotur.com
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

 

Το 1ο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Δ' Αθήνας στα πλαίσια της  "εξ αποστάσεως υποστήριξης μαθητών/τριων με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες", παρέχουν εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη των γονέων και μαθητών/τριών, που είτε έχουν αξιολογηθεί, είτε απευθύνονται στην υπηρεσία μας για πρώτη φορά, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας είτε μέσω email. 


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1  

Σύμφωνα με το έγγραφο της ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ με αρ. Πρ.Φ.41/5565 και ημερομηνία 21-4-2020 η διαδικασία υποβολής από Γονείς και Κηδεμόνες αιτήσεων προς τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. είναι η ακόλουθη:

  • 1) Οι γονείς και κηδεμόνες εντοπίζουν το αρμόδιο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., στο οποίο ανήκουν, στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Αττικής, στον κάτωθι υπερσύνδεσμο:

https://pdeattikis.gr/index.php/pdeattikis/supervised-units/5-kesy

  • 2) Συγκεντρώνουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία,
  • 3) Για το 1o ΚΕΔΑΣΥ Δ ΑΘΗΝΑΣ προσέρχονται στην υπηρεσία (Λ. Συγγρού 165, 5ος όροφος) από Δευτέρα έως και Πέμπτη 9:00 έως 14:00 προκειμένου να υποβάλουν αίτημα για την αξιολόγηση του μαθητή/τριας.  

    

 

.   

Το  1ο Κ.Ε.Σ.Υ. Δ' Αθήνας ιδρύθηκε το 2018 για να υποστηρίξει τους μαθητές των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Νότιας Αθήνας που αντιμετωπίζουν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ: Η Υποστήριξη

  • Του μαθητή
  • Του εκπαιδευτικού
  • Του γονέα

  

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ: Η Διαγνωστική αξιολόγηση

Πρόκειται για σύνθετη διαδικασία βάσει συγκεκριμένου επιστημονικού πρωτόκολλου («μπαταρία» δοκιμασιών) ώστε να διαπιστωθούν βαθύτερα αίτια των σχολικών δυσκολιών. 

 

Αν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο μαθητής αντιμετωπίζει Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και εμπίπτει στις διατάξεις του Νόμου της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, κλείστε ένα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ.

 


 

 



Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2022 09:24
 
You are here: Αρχή Νομοθεσία
Joomla inotur picma