1ο Κ.Ε.Σ.Υ. Δ` ΑΘΗΝΑΣ

1ο ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ ΑΘΗΝΑΣ

joomlan.ru | inotur.com
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

 

Η Υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή από 11/7/2022 έως και 31/8/2022 (Νόμος 4823/2021αρ.15 παρ. 6)

Το 1ο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Δ' Αθήνας στα πλαίσια της  "εξ αποστάσεως υποστήριξης μαθητών/τριων με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες", παρέχουν εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη των γονέων και μαθητών/τριών, που είτε έχουν αξιολογηθεί, είτε απευθύνονται στην υπηρεσία μας για πρώτη φορά, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας είτε μέσω email. 


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1  

Σύμφωνα με το έγγραφο της ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ με αρ. Πρ.Φ.41/5565 και ημερομηνία 21-4-2020 η διαδικασία υποβολής από Γονείς και Κηδεμόνες αιτήσεων προς τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. είναι η ακόλουθη:

  • 1) Οι γονείς και κηδεμόνες εντοπίζουν το αρμόδιο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., στο οποίο ανήκουν, στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Αττικής, στον κάτωθι υπερσύνδεσμο:

https://pdeattikis.gr/index.php/pdeattikis/supervised-units/5-kesy

  • 2) Συγκεντρώνουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία,
  • 3) Συμπληρώνουν με τα απαραίτητα στοιχεία ΤΟΥ/ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ την ακόλουθη αίτηση, (Για την ΑΙΤΗΣΗ πατήστε εδώ)
  • 4) Δημιουργούν μέσα από την πλατφόρμα gov.gr

 https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses 

ψηφιακή Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία συμπληρώνουν το εξής κείμενο: «Δηλώνω Υπεύθυνα ότι είμαι ο γονέας/κηδεμόνας του (Ονοματεπώνυμο του μαθητή) και ότι τα δικαιολογητικά τα οποία υποβάλω είναι γνήσια και αληθή»,

     5 )   Αποστέλλουν, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. σε μορφή αρχείου pdf: α) τα δικαιολογητικά, β) την αίτηση συμπληρωμένη και γ) την Υπεύθυνη Δήλωση.

 

.   

************************

Το  1ο Κ.Ε.Σ.Υ. Δ' Αθήνας ιδρύθηκε το 2018 για να υποστηρίξει τους μαθητές των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Νότιας Αθήνας που αντιμετωπίζουν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ: Η Υποστήριξη

  • Του μαθητή
  • Του εκπαιδευτικού
  • Του γονέα

  

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ: Η Διαγνωστική αξιολόγηση

Πρόκειται για σύνθετη διαδικασία βάσει συγκεκριμένου επιστημονικού πρωτόκολλου («μπαταρία» δοκιμασιών) ώστε να διαπιστωθούν βαθύτερα αίτια των σχολικών δυσκολιών. 

 

Αν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο μαθητής αντιμετωπίζει Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και εμπίπτει στις διατάξεις του Νόμου της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, κλείστε ένα ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ.

 


 

 Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 07 Ιούλιος 2022 09:20
 
You are here: Αρχή
Joomla inotur picma